Dokter Igor Crokaerts

Afgestudeerd in 1994 aan de universiteit Antwerpen. Gelukkig getrouwd en vader van 3 flinke kinderen.

De nauwe band met de patiënten en mijn brede interesse in de geneeskunde hebben mij steeds doen inzien dat de huisartsgeneeskunde voor mij altijd de juiste keuze was.

Samen met mijn leuke collega’s als huisartsen onder één dak staan wij steeds tot uwer beschikking en dit hopelijk nog vele jaren.

Igor_MG_2412.jpg

Dokter Sofie Morcel

Gegroet! Afgestudeerd als huisarts in 2020 aan de Universiteit Antwerpen sta ook ik voor u klaar!

Mijn keuze om huisarts te worden is er een zéér bewuste geweest, ik onderhoud namelijk graag een kwaliteitsvolle band met patiënten en in welke specialiteit gaat dit nu beter dan in de huisartsengeneeskunde?

Als huisarts kan je zeer gevarieerd te werk gaan, mijn bijzondere interesses zijn kleine heelkunde, blessures van het bewegingsstelsel en advies omtrent voeding en beweging, maar je kan met al jouw kwaaltjes, groot en klein bij mij terecht!
Ook sta ik patiënten liefst zo goed mogelijk bij in het in hand nemen van hun eigen gezondheid. Dit is voor mij dan ook énorm belangrijk: dat we samen aan de slag gaan. Genezen, daar zal ik voor proberen zorgen, maar voorkómen, dat doen we samen!

Dokter Anouk Moens

Ik ben Anouk, afgestudeerd als huisarts in 2014. Ik deed aansluitend nog de opleiding jeugdgezondheidszorg. 

Ik werkte enkele jaren voor Kind en Gezin en CLB.

Sinds 2019 werk ik als huisarts en vanaf oktober kom ik het team van Antwerpsepoort versterken.

Ik koos voor huisartsgeneeskunde omdat je als huisarts een vertrouwensband opbouwt met je patiënten en omdat huisartsgeneeskunde heel afwisselend werk is.

Mijn bijzondere interesses zijn gynaecologie, pediatrie en preventie; maar je kan uiteraard met al je vragen bij mij terecht. 

Privé ben ik mama van 2 kinderen, Mirte en Lasse. 

FotoAnouk_edited.jpg
Sofie-Morcel-250x333.jpg