Dokter Igor Crokaerts

Afgestudeerd in 1994 aan de universiteit Antwerpen. Gelukkig getrouwd en vader van 3 flinke kinderen.

De nauwe band met de patiënten en mijn brede interesse in de geneeskunde hebben mij steeds doen inzien dat de huisartsgeneeskunde voor mij altijd de juiste keuze was.

Samen met mijn leuke collega’s als huisartsen onder één dak staan wij steeds tot uwer beschikking en dit hopelijk nog vele jaren.

Dokter Sofie Morcel

Gegroet! Ik ben Sofie Morcel, de meest recente aanvulling in het team van huisartsen in de praktijk. Ik volgde mijn opleiding geneeskunde aan de Universiteit Antwerpen.

Mijn keuze om huisarts te worden is er een zéér bewuste geweest, ik onderhoud namelijk graag een kwaliteitsvolle band met patiënten en in welke specialiteit gaat dit nu beter dan in de huisartsengeneeskunde?

Als huisarts kan je zeer gevarieerd te werk gaan, mijn bijzondere interesses zijn kleine heelkunde, blessures van het bewegingsstelsel en advies omtrent voeding en beweging, maar je kan met al jouw kwaaltjes, groot en klein bij mij terecht!
Ook sta ik patiënten liefst zo goed mogelijk bij in het in hand nemen van hun eigen gezondheid. Dit is voor mij dan ook énorm belangrijk: dat we samen aan de slag gaan. Genezen, daar zal ik voor proberen zorgen, maar voorkómen, dat doen we samen!

Dokter Patrick Pattyn

Sinds 1981 ben ik huisarts te Lier.

Na mijn studies volgde ik nog een opleiding in de verzekeringsgeneeskunde.

Als praktijkopleider kreeg ik de kans om samen met mijn collega’s Dr Crokaerts en Dr Morcel een team te vormen die elkaar aanvullen en katalyseren

Nog steeds ben ik begeesterd door dit mooie beroep .

Hierin kan ik mij uitleven in het oplossen van problemen en begeleiden van mijn patiënten met hun kleine en soms ook grotere gezondheidsproblemen.